Anne van de Ven

Fysiotherapeut/ Manueeltherapeut/ Fasciatherapeut

Ik hou van bewegen, ik beweeg graag en kijk graag naar beweging. Wat gebeurt er met iemand als dat bewegen niet meer lukt?

In de afgelopen ruime 20 jaar ben ik vanuit de fysiotherapie, via de manuele therapie, revalidatie, oedeem en begeleiding van mensen met/ na kanker, bij de Fasciatherapie terecht gekomen. De zachte hand heeft altijd mijn voorkeur gehad, in alles wat ik tot op heden heb gedaan en in wat mij interesseert.

Met de Fasciatherapie bereik ik nu uiteindelijk het totaal plaatje: Het lichaam in zijn beweegmogelijkheden beïnvloeden, handvatten hebben en bieden om daadwerkelijk beweegpatronen te veranderen, luisteren & kijken en een optimale samenwerking tussen mij en cliënt. Op die manier kunnen we zo goed mogelijk bezig zijn met de vraag: Wat vertelt het lichaam nou eigenlijk ?

Ik wil jou weer eigenaar laten worden van jouw lichaam. Daar gaat het me eigenlijk om. Lichaamssignalen bewust maken, leren interpreteren en beïnvloeden en zo weer vriend worden van je lichaam. Jij kunt daar zelf veel in doen. Kom, dan gaan we beginnen!